PERQUÈ NO TOTS ELS PAPERS RECICLATS SÓN IGUALS

Reciclar i seleccionar no són termes contradictoris, per això oferim un ampli ventall productiu de papers a la carta, converting i producte acabat sense abandonar l’enginy d’oferir el paper com a alternativa d’altres materials.

El paper reciclat és la matèria prima del nostre procés de fabricació, per això el tractem amb cura mitjançant exhaustius controls de qualitat, rigor i selecció emparats a les normatives europees vigents. Si a més li sumem l’utilització d’energies renovables aconseguim una fabricació cent per cent sostenible. Per tant, a Pere Valls entenem que reciclar i seleccionar no són dos termes contradictoris i és basant-nos en aquesta màxima que treballem per fabricar productes de primeríssim ordre.

Treballem per oferir una gamma de productes propis dotant-los de la qualitat que asseguri la satisfacció dels nostres clients. El nostre ampli ventall d’acabats, per exemple, s’obté a partir de la combinació de diferents colors, gofrats, estampats i nivells de brillantor, jugant constantment amb noves idees i formes per tal de crear nous dissenys innovadors que s’adeqüin a les darreres tendències.

SERVEI INTEGRAL I VERSATILITAT TOTS ELS PAPERS DE L’AUCA

Durant dècades eren els processos productius els que s’adaptaven al paper, però nosaltres, en canvi, preferim que sigui el paper qui s’adapti a les màquines dels nostres clients, per això vetllem per la versatilitat del nostre producte com a material.

Una de les nostres fixacions és la voluntat d’apropar el paper a les necessitats que requereixi cada client

Per això posem al seu servei la possibilitat d’elaborar a mida un producte que li reporti beneficis. Estudiem juntament amb el client les seves necessitats; oferim el nostre assessorament, a més de modificar els paràmetres del producte i dissenyar papers nous. És amb aquest servei integral que podem optimitzar els processos productius i controlar-ne l’estalvi i la millora.

A part, amb el Converting permetem la personalització dels productes als nostres clients, oferint servei i competitivitat amb el màxim rigor.