MÉS SOBRE NOSALTRES

Presentem Pere Valls Packaging al saló internacional de l'embalatge HISPACK

Aquesta setmana hem tingut el plaer de participar al saló internacional de l’emabalatge #Hispack, el punt de trobada del sector del packaging més important del sud d’Europa.

Durant quatre dies, clients i professionals heu passat pel nostre stand del saló, on hem tingut l’oportunitat de presentar-vos la nostra nova línia de packaging.

A Pere Valls apostem per una línia de packaging sostenible, fabricada amb el nostre propi paper neutre en carboni. Vols conèixer les possibilitats que ofereix el nostre paper i la nostra nova línia de packaging? Escriu-nos a comercial@perevalls.es i troba el packaging que busques:

  • Fons de paper reciclat per caixa agroalimentària
  • Laterals de paper reciclat per caixa agroalimentària
  • Camises, formats troquelats de paper reciclat per caixa agroalimentària
  • Paper reciclat per embalatge i protecció en diferents formats
  • Formats separadors de paper reciclat
  • Rotlles de paper kraft reciclat
  • Formats de paper reciclat amb tractament superficial antilliscant
  • Formats de paper reciclat i laminat amb PE (Polietilè) o aluminis

Han estat quatre dies molt intesos de reunions, de presentacions i de descobrir les noves tendències del sector. Tot l’equip de PERE VALLS us agraïm haver-nos visitat al nostre stand. Fins la propera!

BUTLLETÍ ELECTRÒNIC ASPAPEL

Estem molt agraïts i orgullosos que avui ASPAPEL hagi publicat al seu butlletí electrònic que PERE VALLS, S.A. hagi estat inclosa al "Rànquing llarga trajectòria".

SESSIÓ DE FPQUIMICA A L'INSTITUT MILÀ I FONTANALS

El passat mes de març vam participar en una sessió de FPQuimica dins el projecte Professions de Futur de la Unió Empresarial de l'Anoia per donar a conèixer el sector paperer als alumnes dels cicles formatius de química de l'institut Milà i Fontanals.

Estem molt contents d'haver participat en aquest projecte i agraïm a la Unió Empresarial de l'Anoia per brindar-nos l'oportunitat de donar a conèixer el nostre sector.

PERE VALLS, S.A. empresa conscienciada amb el medi ambient

Com cada any i seguint el compromís de l’empresa en la reducció de les emissions ja començada el juliol de 2014, Pere Valls, S.A. ha compensat voluntàriament totes les emissions de CO2 directes i indirectes controlables (aigua i residus) generades aquest passat 2022, sumant un total de 323 tones de CO2. Aquest compromís medi ambiental ve desenvolupant-se per setè any consecutiu.

PART 1 INSTAL·LACIÓ FOTOVOLTAICA

Avança la part 1 de la instal·lació fotovoltaica. Aquest projecte iniciat durant el mes d'abril consta de 4 parts, de les quals la primera ja està a punt d'acabar. 

PERE VALLS, S.A. ES CERTIFICA EN LA ISO 14064-1 – PETJADA DE CARBONI

PERE VALLS, SA comunica que ha calculat voluntàriament la seva petjada de carboni i ha compensat per cinquè any consecutiu les emissions generades de CO2 de l'any 2020. Aquest càlcul de la Petjada de Carboni ha estat verificat per la certificadora Applus seguint l'estàndard de la ISO 14064-1 per als abast 1 (emissions directes, derivades del consum de combustibles fòssils, biomassa i emissions fugitives de gasos fluorats), abast 2 (emissions indirectes derivades del consum d'energia elèctrica) i abast 3 (emissions indirectes derivades del consum d'aigua i la gestió de residus generats).

 

L'obtenció d'aquesta certificació aprofundeix en el compromís mediambiental de l'empresa com ja va fer fa uns mesos amb l'obtenció de la certificació EMAS.

PERE VALLS, SA - empresa amb la certificació EMAS

PERE VALLS, SA té el plaer de comunicar-vos que ha obtingut la certificació EMAS (Eco-Management and Audit Scheme - Reglament Comunitari d'Ecogestió i Ecoauditoria). Aquest registre representa la màxima valoració del nostre Sistema de Gestió Ambiental, i és fruit de l'esforç de tota la nostra Organització per contribuir a la preservació i conservació de l'entorn en el desenvolupament de la nostra activitat. D'aquesta manera ens situem com a segona empresa catalana de el sector paperer a aconseguir aquest reconeixement europeu pel nostre bon comportament i bona gestió ambiental seguint amb els nostres ideals de tractar el nostre entorn amb la cura i respecte que es mereix.

BUTLLETÍ OFICINA CATALANA DEL CANVI CLIMÀTIC

El butlletí digital de la Oficina Catalana del Canvi Climàtic difon que PERE VALLS és una empresa carboni neutral, per quart any consecutiu, a causa de la compensació voluntària de les emissions de CO2 de 2019. Amb aquesta actuació, es ratifica una vegada més, la lluita contra el canvi climàtic i el compromís ambiental de la organització.

NOVA CERTIFICACIÓ

En Pere Valls, SA el compromís i la responsabilitat mediambiental sempre han estat les bases per al desenvolupament dels nostres productes per tractar el nostre entorn amb la cura i respecte que es mereix. És per això motiu i seguint les nostres línies de treball, hem decidit fer un pas més en la nostra escala de valors a través de l'obtenció de la certificació PEFC Cadena de Custòdia.

NOVA COL·LABORACIÓ LITERÀRIA

Pere Valls, S.A. col·labora amb el llibre "Terra de Marca", una novela escrita per Jordi Romeu Carol y Jaume Font Esbert. Una apasionant novel·la històrica ambientada en l'any 947 dC.

BUTLLETÍ ASPAPEL (01.10.2019)

El butlletí digital de ASPAPEL difon que PERE VALLS és una empresa carboni neutral, per tercer any consecutiu, a causa de la compensació voluntària de les emissions de CO2 de 2018. Amb aquesta actuació, es ratifiquen una vegada més, la lluita contra el canvi climàtic i el compromís ambiental de l'organització.

RECONEIXAMENT DE LA "MÚTUA UNIVERSAL" (29.07.2019)

Pere Valls, S.A. ha estat reconeguda pel seu esforç a la reducció de la sinistralitat laboral durant l'any 2017.

MILLORA ENERGÈTICA A LA LÍNIA DE PRODUCCIÓ DE PAPER

Projecte acollit a la línia d'ajuts per a la renovació de les instal·lacions d'enllumenat exterior municipal, cofinançada pel FEDER i gestionada per l'IDAE amb càrrec al Fons Nacional d'Eficiència Energètica, amb l'objectiu d'aconseguir una economia més neta i sostenible.

 

Beneficiari: PERE VALLS, S.A.

Inversió total: 341.676,20 €

Import del préstec: 84.009,20 €

JORNADA: "L'eficiència energètica, renovables i estalvi a l'empresa" (04.06.2019)

El passat dimarts 4 de juny del 2019, Jordi Valls va participar com a conferenciant a la jornada tècnica sobre eficiència energètica: "L'eficiència energètica, renovables i estalvi a l'empresa" organitzada per la Unió Empreserial de l'Anoia i celebrada a Igualada.

JORNADA TÈCNICA DE BIOMASSA (12.04.2019)

El passat divendres 12 d'abril del 2019, en Jordi Valls va participar com a conferenciant a la jornada tècnica sobre biomassa: "Impuls de la biomassa forestal per ús tèrmic al sector industrial del Vallès" celebrada a Barberà del Vallès.

RESTAURACIÓ RODA MOLÍ CAL JAN (2018.01.12)

El passat Dissabte 1 de desembre es va dur a terme la inauguració oficial de la roda del molí, després de finalitzar la seva restauració en els últims mesos. Es va dur a terme una jornada de portes obertes per a treballadors i familiars, proveïdors, empreses del sector i l'administració local. L'esdeveniment va ser retransmès per l'emissora de ràdio Ona Bitlles en directe, a les mateixes instal·lacions de PERE VALLS. S'adjunta al post, el link de les entrevistes a Pere Joan Valls i Jordi Valls, entre d'altres.

PERE VALLS, EMPRESA CARDIOPROTEGIDA (07.11.2018)

Durant el mes de novembre s'ha dut a terme la instal·lació i la corresponent formació amb CARDIOSOS al personal propi implicat en el pla d'emergència, en temàtica de suport vital bàsic amb el desfibril·lador extern automatitzat. Amb aquesta actuació PERE VALLS, mostra el compromís amb la cardioprotecció dels treballadors. 

FIRA DE BIOMASSA DE CATALUNYA (18.10.2018)

Participació de Jordi Valls en la ponència del bloc de grans consumidors industrials, per exposar el cas d'èxit de la caldera de biomassa, en el marc de la 6a Fira de Biomassa a Vic.

BUTLLETÍ ASPAPEL (15.10.2018)

El butlletí digital de ASPAPEL difon que PERE VALLS és una empresa carboni neutral, per segon any consecutiu, a causa de la compensació voluntària de les emissions de CO2 de 2017. Amb aquesta actuació, es ratifiquen una vegada més, la lluita contra el canvi climàtic i el compromís ambiental de l'organització.

COMPENSACIÓ EMISSIONS DE CO2 DE 2017 (28.09.2018)

L'Oficina Catalana del Canvi Climàtic publica la compensació realitzada per PERE VALLS, S.A. de manera totalment voluntària, de les emissions de CO2 generades al 2017. De manera que l'empresa es considera neutra en carboni, per segon any consecutiu.

MILLORA TECNOLÒGICA TRANSMISSIÓ (20.08.2018)

Durant el mes d'agost, PERE VALLS, SA ha realitzat una inversió considerable substituint l'anterior sistema manual de transmissió de la màquina de paper, cap a un sistema d'accionament automàtic multimotor SIEMENS, com a millora tècnica de seguretat industrial, de producció i d'eficiència energètica.

REVISTA "EL PAPEL" (18.06.2018)

Reportatge de Sophie Ozanne, on s'explica el concepte d'economia circular, la reducció de les emissions de CO2 i les accions de millora ambiental dutes a terme al llarg de tota la història i trajectòria de la paperera PERE VALLS.

Edició del mes de maig de la revista "EL PAPEL".

LA BOSSA DE PAPER (03.05.2018)

PERE VALLS ja és membre de la plataforma integrada per fabricants de bosses de paper per promoure l'ús responsable de les bosses de paper, difondre els seus beneficis mediambientals i promocionar el seu consum.

CERCADOR ENERGÈTIC DE L'ICAEN (03.04.2018)

El projecte de la caldera de biomassa de PERE VALLS apareix al cercador energètic de l'ICAEN: és una eina que recull projectes d’estalvi i eficiència energètica desenvolupats amb èxit i recursos pedagògics per formar, sensibilitzar i fer difusió del bon ús de l’energia en l’àmbit educatiu. Aquest cercador és una eina viva concebuda per poder créixer a través de l’aportació de nous projectes i recursos per part de professionals i usuaris.

PARTICIPACIÓ A TV: CANAL TARONJA ANOIA (26.03.2018)

La Raquel Talavera va intervenir al magazine televisiu "Anem per feina" del Canal Taronja Anoia, en el que es comentava el context econòmic del sector paperer, segons la recent Fira Maqpaper 2018, juntament amb les inversions en millora ambiental i apostes d'internacionalització realitzades en el marc de la indústria de fabricació de paper.

NOUS MODELS ENERGÈTICS AL PENEDÈS (22.03.2018)

Participació del Jordi Valls a la jornada organitzada per la Fundació Pro Penedès i la Mancomunitat Penedès-Garraf, per compartir i exposar les experiències d'autogeneració d'energia en empreses de la comarca i l'avançament cap a un nou model energètic. La cloenda de l'acte va anar a càrrec de la Sra. Assumpta Farran, actual directora de l'ICAEN.

PONÈNCIA ECONOMIA CIRCULAR (08.03.2018)

Jordi Valls va exposar en la jornada tècnica de Maqpaper el concepte d'economia circular i l'aprofitament pròpiament dit de tots els recursos per tal de minimitzar el consum de matèries, d'aigua i d'energia, aplicat a PERE VALLS.

PREMI REDUCCIÓ CO2 - MAQPAPER 2018 (07.03.2018)

En el marc de la Fira MAQPAPER 2018 es va atorgar un reconeixement a PERE VALLS pel seu compromís amb l'eficiència energètica i la cura del medi ambient, per la instal·lació de la caldera de biomassa a la seva planta, fet que ha permès un estalvi considerable de consum energètic i una reducció de les emissions de CO2.

ENTREVISTA A JORDI VALLS (04.03.2018)

El diari comarcal setmanal "La Veu de l'Anoia" recull aquesta entrevista al Jordi Valls, en motiu de la Fira Maqpaper d'Igualada.

REPORTATGE AL MAGAZINE DE LA UEA (15.12.2017)

A la revista nº 42 de desembre 2017 de la Unió Empresarial de l'Anoia, es publica entrevista realitzada a Jordi Valls i Pere Joan Valls; en la qual es parla dels orígens de l'empresa, dels valors al llarg de les 11 generacions familiars i del compromís ambiental amb l'entorn.

POST DE L'OFICINA CATALANA DEL CANVI CLIMÀTIC (20.11.2017)

En el marc del compromís ambiental i de la lluita contra el canvi climàtic, l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic fa esment a la compensació de la totalitat de les emissions de CO2 de 2016 de PERE VALLS; i afirma públicament que és una empresa lliure de carboni.

COMISSIÓ DE TREBALL ECONOMIA CIRCULAR (15.11.2017)

La Unió Empresarial de l'Anoia ha creat un Grup de Treball sobre Economia Circular integrat per representants d'empreses papereres, químiques, adoberes, tèxtils, consultories ambientals i l'Escola Enginyeria Igualada (EEI). L'abast d'utilització d'uns o altres recursos ambientals podrà ser considerat per multitud d'empreses situades en comarques limítrofs com el Bages, el Baix Llobregat o el Penedès. D'altra banda, el grup de treball també participarà en un projecte d'estratègia circular a escala catalana liderat pel departament de medi ambient de Foment del Treball, i format per diverses organitzacions empresarials territorials.

PUBLICACIÓ ASPAPEL (03.11.2017)

ASPAPEL publica en el seu butlletí del mes de novembre que PERE VALLS ja és una empresa carboni neutral perquè ha compensat voluntàriament totes les emissions generades de CO2 de l'any 2016, tant les directes corresponents al consum de gas natural, com de les indirectes. Mitjançant aquesta compensació realitzada el passat 20 d'octubre a través del Sistema Europeu de Negociació de CO2 (SendeCO), PERE VALLS pot afirmar que és una empresa "carboni neutral" i que es manté fidel a la seva política ambiental de respectar l'entorn, oferint el millor retorn

III JORNADA D'INNOVACIÓ A L'ANOIA (17.10.2017)

Participació de Jordi Valls a la taula rodona en la 3a JORNADA D'INNOVACIÓ organitzada per LEITAT sota el lema "Innovació i Productivitat a les empreses", presentant el projecte d'instal·lació de la caldera de biomassa.

UN ANY SENSE ACCIDENTS (03.07.2017)

Avui celebrem 365 dies sense accidents.     Gràcies a tot l'equip per fer-ho possible!

TROBADA DEL SECTOR PAPERER DE LA UEA (31.03.2017)

El passat 31 de març, el Jordi Valls en representació de PERE VALLS, S.A. va assistir a la trobada organitzada per la Unió Empresarial de l'Anoia en la que es van debatre i posar en comú alguns dels objectius i reptes de la indústria paperera de la zona.

ARTICLE DE FEBRER A "PENEDÈS ECONÒMIC" (03.03.2017)

En l'article es comenta la història de la família Valls i la situació actual de l'empresa, en relació als papers que fabrica actualment i el compromis de qualitat ambiental adquirit per part de la Direcció.

ARTICLE "PENEDÈS ECONÒMIC" - PERE VALLS (31.01.2017)

L'article exposa les empreses més antigues d'Espanya segons publicació de la revista Forbes; encara que PERE VALLS, S.A. no aparegui al llistat s'exposa que és la paperera més antigua del Penedés, donat que els origens de la mateixa daten del s.XVI.

EL LLEGAT DEL RIU (31.08.2016)

Article publicat a l'informatiu LA FURA, on s'esmenta que a dia d'avui, en relació als 29 molins que al segle XVIII hi havia actius en la conca de la riera Mediona- Riudebitlles, només el Molí de Cal Jan continua sent actiu en el mateix emplaçament on quatre segles abans es va construir.

COL·LABORACIÓ AMB L'ASSOCIACIÓ MITJÓ (11.07.2016)

PERE VALLS, S.A. ha fet una aportació a l'Associació Mitjó de Sant Pere de Riudebitlles per col·laborar en el festival de titelles que es fa al mateix municipi durant el mes de juliol.

PREMIS UEA 2016 (30.06.2016)

L’acte del 16è Sopar de la Unió Empresarial de l'Anoia, tenia com a eslògan ‘Empresa, Territori i Talent’ i va servir per homenatjar i reconèixer diverses empreses que han destacat per la seva tasca durant l’any 2015, entre elles PERE VALLS, S.A. pel seu compromís social i ambiental, en presència del Molt Honorable President Carles Puigdemont.

PREMIS UEA 2016 (30.06.2016)

PERE VALLS, S.A. va rebre el premi al compromís social i ambiental 2016 durant la 16a edició del Sopar de l'Empresari de la Unió Empresarial de l'Anoia (Igualada). Per ser una empresa fundada l’any 1533 que actualment es troba en la novena generació familiar. Pel seu compromís assumint una important inversió per substituir la caldera de gas per una caldera de biomassa i la importància dins del context ambiental de la indústria paperera.

EL NOSTRE PAPER EN OBRES D'ART (20.06.2016)

L'artista Alicia Marsans utilitza paper de PERE VALLS, S.A. en la seva darrera exposició realitzada a la Galeria Km7 Espai d'Art a Girona i en diverses de les seves obres al llarg de la seva trajectòria professional.

(A la il·lustració, roses pintades sobre paper CUERO GRIS).

FILIGRANES: LES MARQUES A L'AIGUA (26.05.2016)

Pere Joan Valls va participar en l'exposició realitzada al Museu Casa de la Moneda i Timbre a Madrid, aportant les seves marques a l'aigua ombrejades que va realitzar al 2001-2004, durant la recerca del procés de fabricació les marques fetes a Sant Pere de Riudebitlles, a la fàbrica d'Enrique Alegre.

VISITA INSTITUCIONAL (03.03.2016)

Visita a l'empresa de l'alcaldessa de Sant Pere de Riudebitlles i del regidor de Promoció Econòmica.

INTERVENCIÓ A LA CADENA SER (23.01.2016)

La intervenció de Jordi Valls a la Cadena Ser, referent a les nostres accions de reducció d'emissions (del minut 12 al minut 14).

CAS D'ÈXIT DE REDUCCIÓ DE LES EMISSIONS (13.01.2016)

La nostra innovació tecnològica en el sector del paper considerada com a cas d'èxit per l'Oficina del Canvi Climàtic

ARTICLE A LA PREMSA (L'ECONOMIC 29.11.2015)

La nostra tasca de reducció de les emissions de CO2 en l'article de l'Economic d'EL PUNT AVUI.

ACTE LLIURAMENT DE CERTIFICATS ACORDS VOLUNTARIS (23.07.2015)

El compromís de PERE VALLS contra el canvi climàtic reconegut a la Generalitat.

LLIBRETES DE PAPER ECOLÒGIC

Les libretes de paper ecològic reciclat de "BARCELONA PAPER" fetes amb paper de PERE VALLS, S.A.

10a JORNADA GESTIÓ DE RESIDUS COM A SUBPRODUCTES

PERE VALLS, S.A. va participar a la jornada de subproductes de l'Agència de Residus de Catalunya del passat maig 2015.